1 basic bed, αμέτρητες δυνατότητες: Η επιλογή είναι δική σας!

Το πολυμορφικό basic bed της LIFETIMEKidsrooms είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να αποτελεί τη βάση για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού παιδικού υπνοδωματίου!

Η σκανδιναβική τεχνογνωσία που θέλει τα έπιπλα να είναι πρακτικά, ευέλικτα και λειτουργικά, εκφράζεται καλύτερα στο basic bed, αφού 1 κρεβάτι μπορεί να μεταμορφωθεί ώστε να πληροί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του παιδιού αλλά και του χώρου σας!

Κι αφού λοιπόν 1 basic bed μεταφράζεται σε αμέτρητες δυνατότητες, η επιλογή είναι δική σας κι εμείς σας δείχνουμε μόνο μερικές από τις προτάσεις ανάμεσα στις οποίες μπορείτε να διαλέξετε και να δείτε από κοντά στα καταστήματα μας.

  • Αλλάξτε το ύψος και ανεβάστε επίπεδο

allakste to ipsos kai anevaste epipedo

Ανεβάζοντας το ύψος του κρεβατιού, όπως στο υπνοδωμάτιο Low Loft, τότε αυτόματα καταφέρνετε να εκμεταλλευτείτε και να αξιοποιήσετε ακόμη περισσότερο χώρο στο παιδικό υπνοδωμάτιο. Οι επιπλέον χώροι που δημιουργούνται επιτρέπουν στο παιδί σας να παίξει ή να χαλαρώσει μετά από μία μέρα γεμάτη μάθηση και ανακαλύψεις!

Με την υπόσχεση να προσαρμόζεται στον δικό σας χώρο, μπορείτε να επιλέξετε την κλίση της σκάλας και την πλευρά που θα τοποθετηθεί. Πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, η προσθήκη αντιολισθητικών λωρίδων στα σκαλιά προσφέρουν σιγουριά σε κάθε βήμα, ενώ ταυτόχρονα τα προστατευτικά ασφαλείας γύρω από το κρεβάτι προετοιμάζουν για έναν ήρεμο ύπνο τόσο για το παιδί...όσο και για εσάς.

  • Προσθέστε μια ρομαντική νότα με μια παραμυθένια κουνουπιέρα

prostheste mia romantiki nota me mia paramithenia kounoupiera

Η καινούρια συλλογή με αξεσουάρ για το παιδικό υπνοδωμάτιο είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να συνδυάζει την καθημερινή χρήση με τη λειτουργικότητα, εξασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια, φτιαγμένες από υλικά όπως το φυσικό βαμβάκι και διακοσμημένες με οικολογικές βαφές δίχως τοξικά,  η προσθήκη μιας από τις κουνουπιέρες της συλλογής μας, ή ακόμη κι ενός εμπνευσμένου χαλιού σε μοναδικά σχέδια, αλλάζει τη συνολική εικόνα του δωματίου και του basic bed.

  • Επιπλέον κρεβάτι για sleepovers

epipleon krevati gia sleepovers 

Αναγνωρισμένο για την ανθεκτικότητα και την προσαρμοστικότητά του, ο χώρος κάτω από το υψηλής λειτουργικότητας basic bed μπορεί να αξιοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, η διοργάνωση ενός sleepover δεν θα μπορούσε να γίνει ευκολότερη, αφού στο κάτω μέρος του κρεβατιού μπορείτε να προσθέσετε ένα επιπλέον κρεβάτι, έτοιμο να φιλοξενήσει τους φίλους των παιδιών σας! Φυσικά, υπάρχει κι άλλη εναλλακτική! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αποθηκευτικός χώρος, βοηθώντας στην οργάνωση και στην τακτοποίηση του δωματίου.

  • Δυνατότητα για περισσότερο παιχνίδι

dinatotita gia perissotero paixnidi

Η ευέλικτη προσαρμογή του basic bed επιτρέπει την προσθήκη ενός αποσπώμενου πύργου, όπως το Play Tower, ή τσουλήθρας, Climb & Slide, χτίζοντας έτσι έναν συνδυασμό ξεκούρασης και παιχνιδιού, δημιουργώντας περισσότερο χώρο στη φαντασία!

Με τη δυνατότητα να εξελίσσονται και να προσαρμόζονται στην ηλικία των παιδιών, με την πάροδο του χρόνου, οι έξτρα λεπτομέρειες, όπως ο πύργος, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά ή να αφαιρεθούν εντελώς από το παιδικό υπνοδωμάτιο, προετοιμάζοντας τα παιδιά για το στάδιο και τις αυξανόμενες ανάγκες της εφηβείας.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί συνδυασμοί κρεβατιών οι οποίοι είναι “χτισμένοι” στο πολυμορφικό basic bed LIFETIMEKidsrooms! Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην αντοχή, στην ανθεκτικότητα και στην ασφάλεια, μεγαλώνει μαζί με τα παιδιά σας, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να φτιάξετε ένα υπνοδωμάτιο που ταιριάζει στην ηλικία, την ανάπτυξη, τις ανάγκες και στα όνειρά τους!

Στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο μπορείτε να δείτε όλες τις δυνατότητες του basic bed, ή μπορείτε να περάσετε μια βόλτα από τα καταστήματα LIFETIMEKidsrooms, να τις δείτε από κοντά και διαλέξτε τον συνδυασμό κρεβατιού που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες! Η επιλογή είναι δική σας!