4 συνδυασμοί σε μόλις 1 κρεβάτι. Μάθε πώς εξελίσσεται και γιατί αποτελεί την ιδανική κατασκευή για το παιδικό δωμάτιο!

4 συνδυασμοί σε μόλις 1 κρεβάτι.    Μάθε πώς εξελίσσεται και γιατί αποτελεί την ιδανική κατασκευή για το παιδικό δωμάτιο!

Η σκανδιναβική φιλοσοφία υποδεικνύει το εξαιρετικά πρακτικό και ευέλικτο σύστημα κρεβατιού 4 in 1 bed, με στόχο μια πολυμορφική άνεση που συνοδεύει τον ύπνο και την εξέλιξη του παιδιού σας για πολλά χρόνια.  

4 in 1 bed system

Το βασικό χαρακτηριστικό του συστήματος κρεβατιού 4 in 1 είναι η πολυμορφικότητα. Μια ευελιξία που, ειδικά στις μέρες μας, είναι πολύτιμη, καθώς αναδεικνύει το κρεβάτι του παιδιού σας σε έναν χώρο ελεύθερης έκφρασης, δημιουργίας, περιπετειώδους ανακάλυψης και φυσικά ατελείωτου παιχνιδιού.  

Πώς μπορεί, όμως, όλα αυτά να τα καταφέρει ένα μονάχα κρεβάτι; Ας παρακολουθήσουμε μαζί τις 4 βασικές μετατροπές του συστήματος, οι οποίες μπορούν να γίνουν πανεύκολα στο χώρο σας μόλις το παιδί σας είναι έτοιμο να περάσει τα δικά του αναπτυξιακά ορόσημα. 

krevati 4 poster

1. Σε αυτή την εκδοχή του κρεβατιού 4-poster, το  στρώμα είναι χαμηλά στο έδαφος και προσφέρει περισσότερη ασφάλεια αφού το παιδί σας  έχει μόλις αρχίσει να εξασκεί τις κινητικές του δεξιότητες. Ο σκελετός του κρεβατιού περικλείεται από προστατευτικά, επιτρέποντας μονάχα ένα εύλογο άνοιγμα για να ανεβοκατεβαίνει με άνεση το παιδί σας. Τα στηρίγματα της οροφής προσδίδουν στην κατασκευή ακόμα μεγαλύτερη στιβαρότητα, ενώ φιλοξενούν τους πιο όμορφους ουρανούς που χαρίζουν μια μοναδική προσωπική πινελιά στο τελικό αποτέλεσμα.  

krevati prosxoliki ilikia

2. Όταν τα μικρά σας  φτάσουν στην προσχολική ηλικία,  είναι έτοιμα να αποχωριστούν τα μπροστινά προστατευτικά για να κινούνται με ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία. Τώρα το κρεβάτι 4 poster bed θέλει το σώμα του κρεβατιού να μετακινείται ελαφρώς προς τα πάνω, έτσι ώστε να δημιουργείται κενός χώρος όπου μπορούν να προστεθούν συρτάρια αποθήκευσης για τα βιβλία, τα παιχνίδια, τα ρούχα τους ή  μπορεί επίσης να προστεθεί και ένα συρτάρι-κρεβάτι  για να φιλοξενούν τους φίλους τους.  

to krevati anipsonete

3. Στην παιδική ηλικία οι προσδοκίες ανεβαίνουν... κυριολεκτικά. Το κρεβάτι ανυψώνεται κι άλλο, ενώ προστίθεται μια σκάλα ασφαλείας. Ο κάτω χώρος αδειάζει για να αποτελέσει σκηνικό αστείρευτου παιχνιδιού, αλλά και αποθηκευτική λύση. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα περιμετρικής στερέωσης κουρτίνας, έτσι ώστε να δημιουργείται η αίσθηση μιας ονειρεμένης prive σκηνής! 

krevati proefivia efivia

4. Στην προ εφηβεία και την εφηβεία τα πράγματα ξαναγίνονται απλά. Η τέταρτη μετατροπή του συστήματος 4 in 1 bed εκλαμβάνει τη μορφή του  βασικού κρεβατιού της συλλογής μας, επιτρέποντας ξανά στον κάτω χώρο να φιλοξενήσει αποθηκευτικό χώρο ή συρτάρι-κρεβάτι για επισκέψεις.  

Ενταγμένο στο γενικότερο πνεύμα της LIFETIMEkidsrooms που θέλει τα παιδικά δωμάτια να μεγαλώνουν μαζί με το παιδί σας, το σύστημα κρεβατιού μας  4 in 1 συνθέτει μια απόλυτα value for money επιλογή που επιβεβαιώνει πλήρως την αξία της καθώς ο χρόνος περνά. Στο online κατάστημα της LIFETIMEkidsrooms μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για περαιτέρω καθοδήγηση για τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες.  

princess bed 4 in 1

 

wild life bed 4 in 1