4 στοιχεία του Dino World που εξελίσσονται με την ηλικία του παιδιού

4 στοιχεία του Dino World που εξελίσσονται με την ηλικία του παιδιού

Το υπνοδωμάτιο Dino World της καινούριας μας συλλογής μας κάνει πραγματικότητα ό,τι ακριβώς αποκαλύπτει και το όνομά του – δημιουργεί έναν φανταστικό κόσμο, έτοιμο να φιλοξενήσει στιγμές χαράς! 

Στεγάζοντας με ασφάλεια τα όνειρα των μικρών σας εξερευνητών, δημιουργεί το πιο περιπετειώδες καταφύγιο που θα τα συντροφεύσει μέχρι και την εφηβεία. Πλούσιο σε χαρακτήρα, ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών σας, αγκαλιάζοντας κάθε πτυχή της ηλικιακής ανάπτυξής τους, ενώ αφήνει μπόλικο χώρο στη φαντασία για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και ανακάλυψης του κόσμου γύρω τους.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα 4 στοιχεία που αποτελούν ορόσημο για τη δημιουργία ενός υπνοδωματίου που θα βοηθήσει τους μπόμπιρές σας να γράψουν τη δική τους ιστορία!

  • Με σκανδιναβική υπογραφή

Η σκανδιναβική τεχνογνωσία μεταφράζεται κι εκφράζεται καλύτερα με λέξεις όπως ευελιξία, λειτουργικότητα, προσαρμοστικότητα, ασφάλεια κι αισθητική.

Συμβαδίζοντας με τους απαιτητικούς ρυθμούς της σύγχρονης καθημερινότητας, αλλά και των ξεχωριστών αναγκών του κάθε παιδιού, η LIFETIMEKidsrooms καταφέρνει να δημιουργήσει ασφαλή σύμπαντα που επιτρέπουν τη συνεχόμενη και συνεχή εξέλιξη, ταυτόχρονη με αυτή και των παιδιών σας.

Έτσι, το πολυμορφικό Dino World εκμεταλλεύεται τον χώρο σας, δημιουργώντας παράλληλα τα απαραίτητα ερεθίσματα που εξάπτουν τη φαντασία των μικρών εξερευνητών!

  • Κρεβάτι 4 σε 1 που μεγαλώνει μαζί με το παιδί

krevati 4 se 1 pou megalonei mazi me to paidi

Αναγνωρισμένα για την ανθεκτικότητα και την προσαρμοστικότητά τους, τα πιο έξυπνα έπιπλα είναι αυτά που μπορούν να εξελίσσονται και να  προσαρμόζονται κάθε φορά σε μία νέα φάση στη ζωή μας – ειδικά σε ένα παιδικό υπνοδωμάτιο.

Επιτρέποντάς σας να το προσαρμόσετε όχι μόνο στις ηλικιακές ανάγκες αλλά και στην ίδια την προσωπικότητα του παιδιού, το κρεβάτι 4IN1 προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για ασφαλή ύπνο, ξεκούραση και παιχνίδι σε παιδιά από τις ηλικίες των 2 μέχρι και των 11+ χρονών.

Πώς; Με προσοχή στη λεπτομέρεια, όλες οι γωνιές είναι σμιλευμένες, ενώ όσο πιο μικρό είναι το παιδί, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε προστατευτικά γύρω από το κρεβάτι, μειώνοντας τον κίνδυνο πτώσης. Μεγαλώνοντας, μπορείτε να ανεβάσετε επίπεδο προσθέτοντας μια σκάλα, με προστατευτικές λωρίδες αλουμινίου στα σκαλιά για πιο σταθερά βήματα. Φυσικά, αν προχωρώντας προς την εφηβεία, το παιδί θεωρεί κάποια στοιχεία αχρείαστα ή παιδιάστικα, δεν υπάρχει λόγος αγοράς καινούριου κρεβατιού, αφού μπορείτε να επιστρέψετε στον αρχικό σχεδιασμό και να τον ενισχύσετε, προσθέτοντας αποθηκευτικούς χώρους κάτω από το κρεβάτι για όλα του τα σημαντικά υπάρχοντα.

  • Ενισχύστε τη διακόσμηση με θεματικά αξεσουάρ

enisxiste ti diakosmisi me thematika accesouar

Ακόμη ένα στάδιο που σας βοηθά να εξελίξετε το παιδικό υπνοδωμάτιο είναι να το διακοσμήσετε με αξεσουάρ που ενισχύουν το θέμα του, συναρπάζοντας τη φαντασία του εν-δυνάμει μικρού αρχαιολόγου!

Φτιαγμένα με αγνά και ποιοτικά υλικά και διακοσμημένα με φυσικές βαφές, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία πλούσια γκάμα αξεσουάρ όπως μαξιλάρια, κλινοσκεπάσματα, πουφ, χαλιά, tipi-tents και κουρτίνες, διαμορφώνοντας έτσι τη συνολική εικόνα του υπνοδωματίου, μεταφέροντας τον αέρα και τη διάθεση για εξερεύνηση.

  • Ανθεκτική κατασκευή με 5 χρόνια εγγύηση

Φτιαγμένα με γνώμονα να συντροφεύσει τους μπόμπιρές σας στο ταξίδι τους μέχρι και την εφηβεία, τα έπιπλά μας κατασκευάζονται στο εργοστάσιο LIFETIMEKIDSROOMS στη Δανία, με μασίφ ξύλο πεύκου από δάση ελεγχόμενης καλλιέργειας. Με τον απαραίτητο σεβασμό προς το περιβάλλον και θέλοντας να προσφέρει απρόσκοπτο, αλλά πιο σημαντικά, και ασφαλές παιχνίδι και ξεκούραση, η γερή κατασκευή του Dino World - και όλης της συλλογής μας - επιδεικνύει εξαιρετική ανθεκτικότητα και αντοχή, επιτρέποντας στα παιδιά να απολαύσουν αμέτρητες στιγμές καταστρώνοντας καινούριες περιπέτειες.

Υιοθετώντας το τρίπτυχο για καινοτομία, ευελιξία και ανθεκτικότητα και προσφέροντας μακροχρόνια εγγύηση, εξελίξτε έξυπνα τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας των παιδιών σας επιλέγοντας τον συνδυασμό κρεβατιού που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές τους ανάγκες.

Ειδικά σχεδιασμένα για να μεγαλώνουν μαζί με τα παιδιά, εξερευνήστε ολόκληρη τη συλλογή με τα ευέλικτα παιδικά υπνοδωμάτια της LIFETIMEKidsrooms στον νέο κατάλογο και δημιουργήστε ένα περιβάλλον που θα γίνει πηγή έμπνευσης για παιχνίδι, μάθηση και ξεκούραση.