5 λόγοι για να επιλέξετε ξύλινα έπιπλα στο παιδικό υπνοδωμάτιο

Στη LIFETIMEKidsrooms βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια των παιδιών για περισσότερο από 45 χρόνια!

Η γνώση και η εμπειρία μας είναι η κινητήριος δύναμη που μας επιτρέπει να συνεχίζουμε να εξερευνούμε τρόπους και μεθόδους ώστε να φτιάχνουμε ξεχωριστά και ασφαλή παιδικά υπνοδωμάτια.

Αν προσμένετε τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένειά σας και θέλετε να δημιουργήσετε την πιο ζεστή φωλίτσα, ή αν θέλετε να δώσετε μία διαφορετική νότα ανανεώνοντας το παιδικό υπνοδωμάτιο, σε αυτό το άρθρο έχουμε συγκεντρώσει 5 λόγους που τα ξύλινα έπιπλα είναι η καλύτερη επιλογή.

  • Τεράστια ποικιλία

terastia poikilia

Το ξύλο προσφέρει ευελιξία, κάτι που χαρακτηρίζει και όλα τα έπιπλά μας.

Στη LIFETIMEKidsrooms έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία μοντέρνων, ευπροσάρμοστων και πολυμορφικών επίπλων που είναι σχεδιασμένα ώστε να ενσωματώνονται και να προσαρμόζονται λειτουργικά σε κάθε παιδικό υπνοδωμάτιο.

Δίνοντάς σας την ευκαιρία να προσθέσετε μοναδικά στοιχεία όπως αποθηκευτικούς χώρους, επιπλέον κρεβάτι, προστατευτικά ασφαλείας, διακοσμητικά οροφής, ή ακόμη και να αλλάξετε το ύψος, οι επιλογές είναι πραγματικά αμέτρητες και πιο σημαντικά… ευέλικτες!

  • Φυσική, διαχρονική ομορφιά

Ποιος άραγε μπορεί να διαφωνήσει;

Ένας από τους κύριους λόγους για τον οποίο πολλοί προτιμούν τα ξύλινα έπιπλα είναι για τη φυσική, διαχρονική ομορφιά τους, που αντέχει στο πέρασμα του χρόνου.

Το μασίφ ξύλο πεύκου είναι ένα κομψό υλικό ενώ η δυνατότητα επιλογής χρώματος (διαθέσιμα στη συλλογή μας) σας επιτρέπει να βρείτε και να επιλέξετε αυτό που θα συμπληρώσει την τελική εικόνα του παιδικού υπνοδωματίου  και θα εναρμονίζεται με την αισθητική τους, μέχρι και την εφηβεία.

  • Επένδυση που αντέχει στον χρόνο 

ependisi pou antexei ston xrono

Κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια των παιδιών. Φτιαγμένα με μασίφ ξύλο πεύκου, όλα τα έπιπλα της LIFETIMEKidsrooms έχουν 5 χρόνια εγγύηση και αποτελούν επένδυση που αντέχει στον χρόνο και στην καθημερινή χρήση!

Προτιμώντας την ποιότητα κι επιλέγοντας τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, τα παιδιά σας θα απολαύσουν αμέτρητες ώρες παιχνιδιού και μάθησης σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

  • Με πιστοποιημένη χρήση ανανεώσιμων υλικών

Συμβαδίζοντας με τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, δημιουργούμε φιλόξενους κόσμους για τα παιδιά, χώρους για παιχνίδι, μάθηση και ύπνο, για ένα φωτεινό μέλλον.

Το ξύλο που χρησιμοποιούμε για τα προϊόντα μας είναι από δάση ελεγχόμενης καλλιέργειας, προστατεύοντας τις δασικές εκτάσεις από την αποψίλωση. Επιδεικνύοντας την απαραίτητη προσοχή και σεβασμό στο περιβάλλον, επιλέγουμε αειφόρους μεθόδους για την παραγωγή ηλεκτρισμού με ανεμογεννήτριες.

  • Οικολογικά 

oikologika

Συντροφεύοντας τα παιδιά σας στο ταξίδι τους προς την ενηλικίωση, θέλουμε να σας προσφέρουμε έπιπλα που πληρούν τους αυστηρότερους ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας.

Στη LIFETIMEKidsrooms όλα τα ξύλινα έπιπλα έχουν εξασφαλίσει τις πιστοποιήσεις TÜV για την κατασκευαστική τους αρτιότητα με χρήση ποιοτικών και ασφαλών υλικών όσο και την χρήση οικολογικών βαφών χωρίς τοξικές ή άλλες επιβλαβείς για την υγεία των παιδιών σας ουσίες.

Εμπνευσμένα από τη φυσική ομορφιά, την κομψότητα και την ευελιξία του ξύλου, ανακαλύψτε τα ευέλικτα παιδικά υπνοδωμάτια της LIFETIMEKidsrooms στον νέο κατάλογο μας  ή επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας σε Ελλάδα και Κύπρο για να σχεδιάσουμε μαζί το πιο ξεχωριστό υπνοδωμάτιο για τα παιδιά σας.