5 Παιδικά Δωμάτια Μόνο για Αγόρια

5 Παιδικά Δωμάτια Μόνο για Αγόρια

Δημιουργήστε το ωραιότερο παιδικό δωμάτιο στον κόσμο για το αγόρι σας! Επιλέξαμε 5 θεματικά δωμάτια γεμάτα αγάπη για τα παιδιά, εμπνευσμένα από τη δημιουργικότητα και την αγάπη τους για περιπέτεια, που θα τροφοδοτήσουν τη φαντασία τους και θα τα βοηθήσουν να βιώσουν τα όνειρά τους. Είτε βλέπει τον εαυτό του σαν γενναίο ιππότη που αναζητά την περιπέτεια, είτε σαν πειρατή που ψάχνει θησαυρούς με τους συντρόφους του, ένα είναι σίγουρο: ακόμη κι όταν ενηλικιωθεί, το παιδί που θα ζει μέσα του θα θυμάται πάντοτε τούτο το λίκνο της φαντασίας και των παιδικών του χρόνων, όπου τα όνειρά του γίνονταν πραγματικότητα.

  1. Knight

«Γενναίε Ιππότη, είσαι έτοιμος να ζήσεις την περιπέτεια που αναζητούσες;» Αυτά είναι τα λόγια που κάθε εκατοστού αυτού του υπέροχου δωματίου ψιθυρίζει στη διάνοια του παιδιού. Όντας κάτι πολύ περισσότερο από ένα καταφύγιο, το υπνοδωμάτιο αυτό είναι βασικά ένας μικρόκοσμος θαυμάτων και μαγείας, όπου ο μικρός αντρειωμένος σας ιππότης με το μαγικό του ξίφος θα τηρεί τον ευγενή του όρκο: να ζει αγνά, να λέει την αλήθεια και να υπερασπίζεται τους αδυνάμους. 

Το «καστρο» του δεν είναι σχεδιασμένο μόνο για διασκέδαση και παιχνίδια, αλλά και για ξεκούραστο, βαθύ ύπνο. Κάθε του λεπτομέρεια είναι σχεδιασμένη να εξάπτει τη φαντασία και την ενεργητικότητά του με τρόπο υγιή και εποικοδομητικό, ενώ παράλληλα, είναι εξαιρετικά πρακτικό για τους γονείς, καθώς είναι διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη, συνοδευόμενο από αξεσουάρ δωματίου που προσαρμόζονται εύκολα στις διαστάσεις οποιουδήποτε δωματίου. 

  1. Pirate

 pirate room

Ο μικρός σας θαλασσοπόρος θα λατρέψει το παιχνίδι, αλλά και την ξεκούραση, σε αυτό το δωμάτιο, που είναι εμπνευσμένο από τον άγριο κόσμο των πειρατών και του φουρτουνιασμένου πελάγους. Εκεί περιμένουν αυτόν και τους φίλους του περιπέτειες και αμύθητοι θησαυροί.

Το συγκεκριμένο υπνοδωμάτιο σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το συνδυασμό που σας βολεύει, ανάλογα με το χώρο που έχετε στη διάθεσή σας, καθώς είναι σχεδιασμένο να συναρμολογείται πανεύκολα. Με τον τρόπο αυτό, το πειρατικό πλοίο του παιδιού σας θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες των μεγάλων και στη φαντασία των μικρών. Βίρα τις άγκυρες! 

  1. Camp Canyon

camp canyon

Καιρός για εξόρμηση στα ανελέητα φαράγγια της Άγριας Δύσης! Αν το παιδί σας λατρεύει τις ιστορίες των καουμπόις, των ινδιάνων και των πιστολάδων της Αμερικής, το υπνοδωμάτιο αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να του κάνετε. Η σκηνή του εξερευνητή ή Ινδιάνου μεταφέρεται πανεύκολα σε κάθε γωνιά του δωματίου! 

  1. Treehouse

 treehouse

Το «Δενδρόσπιτο» θα χαρίσει στο παιδί σας την ευκαιρία να απολαμβάνει το καθημερινό του παιχνίδι και διάβασμα στο δικό του, προσωπικό κρησφύγετο! Τα παιδιά σας έχουν την επιλογή να δημιουργήσουν χώρο για παιχνίδι μέσα στο Δενδρόσπιτο, είτε πάνω είτε κάτω. Οι περιπέτειες του δάσους  έρχονται στο δωμάτιο και μαζί με τα διάφορα έξτρα αξεσουάρ όπως ο ξύλινος καθρέφτης μας και τα μαξιλαράκια μας το όλο θέμα γίνεται πιο συναρπαστικό.

  1. Ηighrise

highrise 

Πραγματικά ιδανικό για αγόρια που όχι μόνο διαθέτουν ασίγαστη ενεργητικότητα και φαντασία, αλλά αρέσκονται και σε συνεχείς αλλαγές στον προσωπικό τους χώρο. Κάτω από το ‘Under the High Rise Sleeper,’ θα μπορεί να μετακινεί τα διάφορα στοιχεία της μονάδας Play & Store σε διάφορους συνδυασμούς, που θα του επιτρέψουν να ανακαλύψει τρόπους για να κάνει το χώρο του να προσαρμόζεται συνεχώς στα παιχνίδια και το εξελισσόμενο γούστο του. 

Μόνο Αγόρια Επιτρέπονται!

Τα αγόρια έχουν ανάγκη από έναν χώρο φαντασίας και δράσης που θα τα βοηθήσει να φτάσουν δημιουργικά στην ενηλικίωση και θα τα εμπνεύσει να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Παράλληλα, τα δωμάτια αυτά είναι ιδανικά και για τους γονείς, όντας λειτουργικά, άνετα και ασφαλή.