Basic Bed: 20+ τρόποι να το φτιάξεις όπως θες!

Basic Bed:  20+ τρόποι να το φτιάξεις όπως θες!

Ολόκληρος ο μαγικός κόσμος ενός παιδιού κρύβεται στο δωμάτιό του! Αυτόν ακριβώς τον κόσμο θέλουμε εμείς οι γονείς να κάνουμε ακόμα πιο όμορφο και ασφαλή διαλέγοντας το Basic Bed της LIFETIMEKidsrooms!

Αναρωτιέστε τι έχει να προσφέρει αυτό το σύγχρονο πολυμορφικό κρεβάτι στο δωμάτιο του παιδιού σας; Τι θα λέγατε για περισσότερες από 20 προτάσεις και συνδυασμούς διαφορετικής διαρρύθμισης, τοποθέτησης και λειτουργίας;

Η πολυμορφική του διάσταση καθιστά το Βasic Bed ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα κομμάτια. Φτιαγμένο εξολοκλήρου από μασίφ ξύλο πεύκου, έχει  δημιουργηθεί για όλες τις περιστάσεις. Με άνετες διαστάσεις και προσαρμόσιμη αισθητική, μέσω των πολλών αξεσουάρ του, ταιριάζει σε κάθε παιδί και τη μοναδικότητά του. Τα κυριότερα πλεονεκτήματά του είναι:

ta kiriotera plaionektimata tou

Αν για εσάς, λοιπόν, το απόλυτο ζητούμενο είναι η ασφάλεια αλλά και η ικανοποίηση των βασικότερων αναγκών του παιδιού σας, όπως της ξεκούρασης, της ψυχαγωγίας, της μάθησης αλλά και της σωστής υποστήριξης της μυοσκελετικής του ανάπτυξης, τότε το Basic Bed της συλλογής μας είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Χρησιμοποιώντας ως βάση το Basic Bed, μπορείτε με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ και κομματιών, να δημιουργήσετε πολλούς ακόμα μοναδικούς μικρόκοσμους. Ανάμεσα στους πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς που μπορείτε να αναζητήσετε στον καλά ενημερωμένο κατάλογο της LIFETIMEKidsrooms αξίζει να δώσετε προσοχή στις εξής δυνατότητες επέκτασης του βασικού του σχεδίου, με τις οποίες ξετρελαθήκαμε.

build higher

  1. Βuild Ηigher: Το Basic Bed... αναβαθμίζεται και ανασηκώνεται με τη βοήθεια υποστηρικτικών δοκών. Προστίθεται σκάλα με αντιολισθητικές λωρίδες ασφαλείας, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα για προσθήκη γραφείου κάτω από το κρεβάτι.

build sleep over storage

  1. Βuild Sleep-Over + Storage: Περισσότερος χώρος για αδέλφια και φίλους! Στο κάτω μέρος του Basic Bed προστίθεται επιπλέον κρεβάτι, ενώ παραμένει κενός χώρος ως συρτάρι αποθήκευσης κάτω από το επιπλέον κρεβάτι.

beach house and lake house

  1. Βeachhouse και Lake House: H απαραίτητη νότα της φύσης για τα παιδιά που αγαπούν να εξερευνούν κάθε γωνιά του κόσμου τους. Η προσθήκη σκεπής προσδίδει τον ονειροπόλο χαρακτήρα του κρεβατιού που ενθαρρύνει τη φαντασία και το ατελείωτο παιχνίδι.

climb and slide and play tower

  1. Climb + Slide και Play Tower: H περιπετειώδης παιδική φύση δεν μένει διόλου παραπονεμένη με αυτές τις διαμορφώσεις. Η αστείρευτη ενέργεια διοχετεύεται τέλεια στην τσουλήθρα και την αναρριχητική σανίδα, ενώ με την προσθήκη του πύργου στην κορυφή της κατασκευής ο ενθουσιασμός εκτοξεύεται! Επίσης, το στοιχείο του μαυροπίνακα δίνει μπρος στη μάθηση αλλά και στη δημιουργικότητα.

build extra

  1. Build Extra: Τα πράγματα δεν χρειάζεται να στριμωχτούν όταν έρχεται και δεύτερος... ένοικος στο ίδιο υπνοδωμάτιο. Το Basic Bed σε αυτή του την έκδοση ανυψώνεται και διπλασιάζεται, όπου το κάτω κρεβάτι είναι διαθέσιμο στο ίδιο μέγεθος με το Basic Bed ή μεγαλύτεροι, ώστε να μεταμορφωθεί σε μια υπέροχη κουκέτα, ενώ η σκάλα με τα αποθηκευτικά σκαλοπάτια προσφέρει καταφύγιο σε όλα τα παιχνίδια τους.


Το Βasic Bed της συλλογής μας είναι μονάχα η αφετηρία. Με όριο την αστείρευτη φαντασία και τον πλούσιο πρόσθετο εξοπλισμό που του προσδίδει νέες προοπτικές, το Basic Bed έχει όλες τις προδιαγραφές όπου το παιδί σας μπορεί να μεγαλώσει, να ψηλώσει, να μελετήσει, να παίξει και να φιλοξενήσει κάθε στιγμή της υπέροχης ζωής του!

Τα καταστήματα της LIFETIMEKidsrooms σας περιμένουν με μοναδικές ιδέες για να συνθέσετε το Basic Bed, παρέα με το παιδί σας, σε έναν ή περισσότερους από τους 20+ υπέροχους συνδυασμούς της συλλογής μας!

iperoxoi sindiasmoi