Επιλέξτε το ιδανικό κρεβάτι για τα παιδιά σας και σχεδιάστε το δωμάτιο που πάντα ονειρεύονταν, με τη βοήθεια της έμπειρης ομάδας μας σχεδιασμού

Επιλέξτε το ιδανικό κρεβάτι για τα παιδιά σας και σχεδιάστε το δωμάτιο που πάντα ονειρεύονταν, με τη βοήθεια της έμπειρης ομάδας μας σχεδιασμού

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επιλέξει ένα παιδί το δικό του κρεβάτι LIFETIMEKIDSROOMS. Tόσο οι συνδυασμοί, όσο και τα αξεσουάρ, δίνουν τις δυνατότητες για πολλές παραλλαγές που επεκτείνουν τη βασική ιδέα του δημοφιλούς Basic Bed, ανάγοντας το αποτέλεσμα σε μια πραγματικά μοναδική δημιουργία που αντανακλά τις προσδοκίες, την ηλικία και το χαρακτήρα του.

Στη LIFETIMEKIDSROOMS το ιδανικό κρεβάτι για το παιδί σας, είναι μόνο 5 απλά και γρήγορα βήματα μακριά:

sti lifetimekidsrooms to idaniko krevati gia to paidi sas einai mono kai grigora vimata

  1. Αρχικά, επιλέξτε το είδος του κρεβατιού που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο του, ανάμεσα στις κατηγορίες που διαθέτουν ανυψωμένο ή χαμηλό κρεβάτι, με στέγη ή κουνουπιέρα, πλαϊνή ή μπροστινή σκάλα και από αμέτρητους άλλους συνδυασμούς της συλλογής μας.
  2. Έχει έρθει η στιγμή να διαλέξετε τη βάση του κρεβατιού: Standard ή Luxury slats, με 16 και 28 slats αντίστοιχα. Το μέγιστο συνιστώμενο βάρος για τη βάση με standard slats είναι 150 κιλά, ενώ για τη βάση με luxury slats είναι 200 κιλά.
  3. Η προσθήκη σκάλας, αν ο τύπος του κρεβατιού σας το απαιτεί, είναι σημαντική υπόθεση. Ανάλογα με τον τύπο κρεβατιού διατίθενται σταθερές, ασφαλείς κατασκευές που μπορούν να τοποθετηθούν στην δεξιά ή αριστερή μεριά του κρεβατιού, όπως αρμόζει καλύτερα στο χώρο σας.
  4. Ώρα για την αγαπημένη τους κατηγορία: το χρώμα! Επιλέξτε ανάμεσα στους διακριτικούς και διαχρονικούς τόνους της συλλογής μας: Whitewash, White Lacquered και Greywash. Το Whitewash και Greywash είναι χρωματισμοί στο φυσικό χρώμα ξύλου όπου διακρίνονται οι φυσικοί ρόζοι του πεύκου ενώ το White Lacquered είναι βαμμένο με νερομπογιά και δεν διακρίνονται οι ρόζοι. Τα έπιπλά μας είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο πεύκου και τα φινιρίσματα μας είναι ασφαλείς και μη τοξικά προς το περιβάλλον και στα παιδιά σας.
  5. Τέλος, απομένει μονάχα η επιλογή του προστατευτικού του κρεβατιού σας, με επιλογές που κινούνται ανάμεσα σε λευκές ή φυσικές αποχρώσεις αλλά και τυπωμένα σχέδια ανάλογα με τις προτιμήσεις του παιδιού σας.

sxediaste dwrean kai vima pros vima to teleio ipnodomatio

Στη LIFETIMEKIDSROOMS έχετε την ευκαιρία να σχεδιάσετε δωρεάν και βήμα προς βήμα το τέλειο υπνοδωμάτιο για τα παιδιά σας αξιοποιώντας τη γνώση, την εμπειρία και φυσικά τη φαντασία της διακεκριμένης σχεδιαστικής ομάδας μας. Η ομάδα των interior designers μας μπορεί κατόπιν ραντεβού να αναζητήσει μαζί σας τις καλύτερες λύσεις σχεδιασμού που θα προσδώσουν στο παιδικό δωμάτιο ασφάλεια, πρωτοτυπία αλλά και το ιδανικό υπόβαθρο για να δημιουργήσει μέσα σε αυτό τις πιο μεγάλες του περιπέτειες και τα πιο φιλόδοξα όνειρά του.

Προκειμένου να καταλήξουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, το μόνο που θα χρειαστεί να μας δώσετε είναι την κάτοψη του δωματίου (σχήμα, διαστάσεις, ανοίγματα, είδος και χρώμα δαπέδου) και φυσικά τις δικές σας ιδέες!

Κάθε φορά που αναζητάτε, λοιπόν, την καλύτερη λύση για τη δημιουργία του παιδικού δωματίου, αναλογιστείτε μερικά από τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα που σάς προσφέρει η Free Design Consultation Service μας:

free design consultation service

Πάντα με τις εξελικτικές ανάγκες του παιδιού σας στο μυαλό μας, δημιουργούμε συνθέσεις που μεγαλώνουν πραγματικά μαζί με το παιδί σας, συντροφεύοντάς το για πολλά χρόνια και αποδεικνύοντας έμπρακτα τον απόλυτα value for money χαρακτήρα της συλλογής LIFETIMEKIDSROOMS.

Γιατί το δωμάτιο του παιδιού σας αξίζει να είναι τόσο μοναδικό όσο εκείνο!