Μουντός Καιρός: 3+1 Εύκολοι Τρόποι να Δώσεις Χρώμα σ’ ένα Παιδικό Δωμάτιο

Μουντός Καιρός: 3+1 Εύκολοι Τρόποι να Δώσεις Χρώμα σ’ ένα Παιδικό Δωμάτιο

Το φθινόπωρο είναι για όλα τα παιδιά μια μεταβατική εποχή: από το ατελείωτο παιχνίδι στα διαβάσματα, από την ανεμελιά στο πρόγραμμα, από την ξεγνοιασιά του καλοκαιριουστο σχολείο.

Αυτές οι αλλαγές, σε συνδυασμό με τον φόρτο των μαθημάτων και τα πρωτοβρόχια, μπορεί να επηρεάσουν λίγο τη διάθεσή τους και να μειωθεί έτσι η απόδοσή τους στο σχολείο.

Μπορούμε, όμως, να κάνουμε κάτι για να τους φτιάξουμε τη διάθεση! Να προσθέσουμε χρώμα στον προσωπικό τους χώρο! Παρακάτω θα ανακαλύψετε 4 υπέροχους τρόπους να γεμίσετε με περισσότερο χρώμα το παιδικό τους δωμάτιο.

 

1. Φροντίστε να Κυριαρχεί ένα Ζωηρό μα Συνάμα Χαλαρωτικό Χρώμα στους Τοίχους του Δωματίου

Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα ζωηρό μα συνάμα χαλαρωτικό χρώμα για τους τοίχους του δωματίου. Τα παστέλ είναι συχνά η καλύτερη επιλογή για έναν τέτοιο συνδυασμό, πλημμυρίζοντας το δωμάτιο με μια φωτεινή απόχρωση που δεν θα κουράζει όμως το βλέμμα ούτε θα περιορίζει τις επιλογές σε άλλα σημεία της διακόσμησης, όπως είναι οι κουρτίνες και τα καλύμματα.

 

2. Επιλέξτε Έπιπλα με Ζωηρούς Χρωματικούς Συνδυασμούς

Στην πραγματικότητα, τα στοιχεία του δωματίου που χαρίζουν στο δωμάτιο το περισσότερο χρώμα του είναι τα έπιπλά του. Επιλέγοντας ένα σετ από πολυμορφικά, έξυπνα σχεδιασμένα έπιπλα με έναν ζωηρό χρωματικό συνδυασμό, θα περιβάλλετε τόσο τη μελέτη τους όσο και το παιχνίδι τους με μια αίσθηση ζωντάνιας  και ελευθερίας που σίγουρα θα τους φτιάξει το κέφι.

epilekste epipla me zwirous xrwmatikous sindiasmous

Ένα πολύ καλό παράδειγμα είναι το υπνοδωμάτιο Forest Ranger της LIFETIMEKidsrooms, που φέρνει το στοιχείο της φύσης στον χώρο τους, παρέχοντάς τους τον καταλληλότερο χώρο για άφθονο παιχνίδι, ανεξαρτήτως καιρού.

 

3. Πολύχρωμα Αξεσουάρ

Εξίσου σημαντικά είναι και τα αξεσουάρ – από τα κλινοσκεπάσματα ως τα σκαμπουδάκια τους, από τον καθρέφτη τους ως το χαλάκι που θα τα κρατά ζεστά την ώρα του παιχνιδιού ή του διαβάσματος της κρύες μέρες του χειμώνα.

Μάθετε περισσότερα

5. Ο Κατάλληλος Φωτισμός

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον σπουδαίο ρόλο του φωτισμού για ένα ευδιάθετο παιδικό δωμάτιο. Ο κατάλληλος φωτισμός θα γεμίζει με φως τις μουντές μέρες του φθινοπώρου, εξασφαλίζοντας παράλληλα ιδανικές συνθήκες για το διάβασμα και τις εργασίες του, προστατεύοντας την υγεία των ματιών του.

Είναι ζωτικό να επιλέξετε φωτιστικά που θα διαχέουν το φως κατάλληλα στα πλέον σημαντικά σημεία του δωματίου. Τα φωτιστικά της LIFETIMEkidsrooms τοποθετούνται πανεύκολα όπου χρειάζεται στο παιδικό δωμάτιο, ενώ προσαρμόζονται εξίσου εύκολα στην καθημερινότητά του παιδιού, όπως για παράδειγμα, όταν έχει έρθει η ώρα για το βραδινό του παραμύθι πριν τον ύπνο.

Μην αφήσετε τη μελαγχολία του φθινοπώρου να επηρεάσει τη διάθεσή τους! Η LIFETIMEKidsrooms προσφέρει άφθονες λύσεις για ένα πραγματικά φιλόξενο παιδικό δωμάτιο που θα τους ανεβάζει τη διάθεση ακόμη και τις πιο συννεφιασμένες μέρες. Ανακαλύψτε τες από κοντά στο κατάστημα της περιοχής σας