Πρεμιέρα για τις χειμερινές εκπτώσεις της LIFETIMEkidsrooms

Πρεμιέρα για τις χειμερινές εκπτώσεις της LIFETIMEkidsrooms

Ο νέος χρόνος στη LIFETIMEkidsrooms θα γεμίσει εκπτώσεις, προσφέροντας την ευκαιρία να σχεδιάσουν όλοι το ιδανικό παιδικό δωμάτιο...  όπως ακριβώς το επιθυμούν οι μεγάλοι και το ονειρεύονται οι μικροί!

Οι προτάσεις της LIFETIMEkidsrooms κατά την περίοδο των εκπτώσεων αφορούν όλα τα κρεβάτια και αξεσουάρ, προσφέροντας την ευκαιρία για ιδανικούς συνδυασμούς και πλήρη εξοπλισμό του δωματίου με το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος. Μαζί μπορούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να παρουσιάσουμε από κοντά τις προσδοκίες μας για τη δημιουργία του πιο ξεχωριστού και ασφαλούς παιδικού δωματίου.

Με μια επίσκεψη στα καταστήματά της LIFETIMEkidsrooms, θα ανακαλύψετε έναν ολόκληρο κόσμο από:

tha anakalipsete enan olokliro kosmo apo

  • Παιδικά υπνοδωμάτια / κρεβάτια, που ανταποκρίνονται στην ηλικία και στον ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε παιδιού. Στη LIFETIMEkidsrooms παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις, αφού οι ανάγκες κάθε παιδιού είναι τόσο ιδιαίτερες όσο εκείνο. Η εξατομικευμένη προσέγγιση και ο σεβασμός στις απαιτήσεις σας αλλά και του χώρου σας, δίνουν την ευκαιρία για μοναδικές λύσεις που ενθουσιάζουν χωρίς να στερούνται λειτουργικότητα, εξοικονόμηση, έξυπνη διαρρύθμιση, αλλά και ασφάλεια.

  • Ουρανούς για κρεβάτια και tipi-tents, που απογειώνουν τη φαντασία των μικρών και χαρίζουν την αίσθηση ενός μαγικού κόσμου στο παιδικό δωμάτιο. Οι λεπτομέρειες τελειοποιούν την αισθητική εικόνα ενώ η ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υφάνσεων δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού με όλα τα παιδικά κρεβάτια της εταιρείας.

  • Λευκά είδη και αξεσουάρ ύπνου, που δεν θα χορταίνουν να απολαμβάνουν τα παιδιά! Παπλώματα, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, αλλά και χαλιά που διακοσμούν και ζεσταίνουν το παιδικό δωμάτιο, έρχονται σε πλήρη συμφωνία με την αισθητική των επίπλων του χώρου και αναβαθμίζουν ένα εξαιρετικά άρτιο αποτέλεσμα συνδυασμού άνεσης και χαράς!

  • Παιδικά γραφεία, με εργονομικές σχεδιαστικές γραμμές, λειτουργικούς χώρους, ασφαλή υλικά και έξυπνες λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε χώρο και συμπληρώνουν αρμονικά την όλη αισθητική του δωματίου.

  • Διακοσμητικά μαξιλάρια και πουφ, σε απίστευτη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για την απαραίτητη διακοσμητική πληρότητα αλλά και τον εξοπλισμό με τα απαραίτητα... υλικά για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και φαντασίας μέσα στα δωμάτια της LIFETIMEkidsrooms.

  • Λάμπες γραφείου και φωτιστικά, που δίνουν την ευκαιρία για εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και έξυπνες ρυθμίσεις, πάντα σε αρμονικό συνδυασμό με τα υπόλοιπα έπιπλα του χώρου αλλά και την παιδική ασφάλεια.

lampes grafeiou kai fwtistika

Κάθε πρόταση της LIFETIMEkidsrooms απευθύνεται με σεβασμό στην παιδική ανάγκη ώστε να εξασφαλίσει έναν απόλυτα προσωπικό και εξατομικευμένο χώρο που θα αναδεικνύει την προσωπικότητα και τη φαντασία του κάθε παιδιού.

Τα προϊόντα της LIFETIMEkidsrooms και η ομάδα μας δίνουν προτεραιότητα σε αυτό, χαρίζοντας και στη χειμερινή περίοδο των εκπτώσεων τη δυνατότητα να αποκτήσετε το παιδικό δωμάτιο που θα γίνει το πιο αγαπημένο καταφύγιο για να φωλιάσει τα όνειρά του το παιδί μας!

Επισκεφτείτε τα καταστήματά μας, για να σχεδιάσουμε μαζί το παιδικό δωμάτιο που ονειρεύεστε.